Free design & quotation:
0800 281 720

SENSE – EPSOM SURREY

Scope of works

Spacelink Commercial Interiors Limited were chosen amid strong competition to fit-out the new regional offices for ‘Sense’.

The new premises chosen by the management of Sense is New Plan House in Epsom, Surrey.

The programme was two weeks to install the meeting rooms, offices and kitchen facilities together with all the electrical requirements including CAT-5 cabling.

Sense are a well known charity caring for the blind and profoundly deaf. As such the specification was designed to help the partially sighted by spraying different parts of the partitioning systems different colours e.g. corners and door frames.

To complete the look of the installation the full height double glazed panels were covered in a manifestation (film) with the ‘Sense’ logo across the centre of each panel.

The contract was completed ahead of time enabling the staff to make a smooth transition between the old offices in Kingston Upon Thames and their new regional office.